Zwalker 2017

3 daagse cursus Wildwater kajakken

  • Datum:
  • Plaats:
  • Land:
  • Niveau:
  • Reisinfo:
  • Prijs:
  • Status:

 

Een lang weekend wildwater kajakken voor beginnners en gevorderden. Hemelvaartsdag zorgt ervoor dat het werk geen belemmering hoeft te zijn.

Lekker in komen voor het zomerseizoen of de basistechnieken van het wildwater kajakken aanleren. Alles kan op de Sault Brenaz. Een prima wildwater baan aan de Rhone in Frankrijk. Dit alles op slechts 8 uur rijden van Nederland. De gradatie van de Wildwaterbaan is WW I, II en III.

Wat leer je zoal tijdens deze cursus:
- Basisslagen
- Keerwaters varen
- Traverseren
- Trekslagen
- Steunen
- Surfen
- Veiligheid
- Kijken en inzicht.
En daarnaast leert ieder op niveau bij! De instructeur zorgt ervoor dat ieder voldoende aandacht krijgt om zich te verbeteren. We varen met groepen van 1 op maximaal 5 of 6 deelnemers.

Data cursus:
- Donderdag 25 mei,
- vrijdag 26 mei,
- zaterdag 27 mei 2017.

Kosten cursus:
- Cursus eigen materiaal: Ä 195,-
- Cursus incl. materiaal: Ä 235,-
Deze kosten zijn inclusief gebruik van het Zwalker kamp en baangebruik.

Overnachten:
Overnachten kan op de camping aan de wildwaterbaan. Meer informatie over de camping: Camping Isle de la Serre. Wij hebben op de camping plaats gereserveerd, dit hoef je niet zelf te doen!

Verblijf:
Zoals vermeld reserveren wij de camping voor je. Verder zorgen wij voor een groepstent met banken, tafels, koelkast, stroom, pannen, gasbranders, bestek, borden, verlichting etc. Zelf dien je voor een eigen tent, matje en slaapzak te zorgen. Het is mogelijk om te overnachten met campers en caravans(hiervoor dien je zelf te reserveren).

Reis:
De reis dien je zelf te regelen. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je plaats hebt om mensen mee te nemen of juist plaats zoekt. Een ander makkelijk systeem om te carpoolen is Facebook. Je kunt met andere in contact komen via de Zwalker Facebook>>

Wist je dat:
Bij Kanosport Zwalker vaar je altijd met de beste materialen en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Door onze samenwerking met Kanoshop varen we ieder jaar met nieuwe kajaks en kano's! Dit is uniek en geeft ieder een comfortabel en prettig gevoel! Op deze manier kunnen wij ook veilig, verantwoord en met plezier onze passie op het water uitdragen!